Categories
Uncategorized

Cele mai bune jocuri de anul acesta? Iată ce spun comunitățile de gameri

Dacă intrați pe Epic Games Store, Steam, Xbox sau pe oricare dintre celelalte piețe digitale cu jocuri pentru PC, veți putea alege dintr-o listă lungă de opțiuni. Printre cele mai așteptate jocuri de anul acesta, Disco Elysium: The Final Cut și The Witcher III: Wild Hunt au satisfăcut cel mai bine nevoile publicului.

Jocuri de luptă precum The King of Fighters ’98: Ultimate Match Final Edition sau Tekken 7 au fost, de asemenea, în topul listei pentru cei care au preferat lupte corp la corp cu adeversații. Pe scurt, spațiul de joc din universul virtual a fost anul anul acesta destul de profund și variat. Totuși, nu vă limitați alegerile. Iată câteva sugestii care vă pot ajuta să luați cea mai înțeleaptă decizie, în funcție de preferințele fiecăruia.

Articolul acesta este de departe o analiză istorică a celor mai inovatoare versiuni lansate pentru PC. Cu toții ne-am dat seama că Metal Gear Solid V: The Phantom Pain redefinește acțiunea bazată pe stealth, în timp ce seria Forza Horizon rămâne jocul de curse care ne-am marcat evoluție în fața calculatorului. Titlurile nu trebuie să fie lansate în anul calendaristic pentru se califica în top.

Dacă încă se găsește pe platformele de streaming, orice joc rămâne eligibil pentru competiție. Astfel că în topul celei mai noi actualizări făcute de pcmag.com, au fost introduse alte trei jocuri: Football Manager 2022, Halo Infinite și RetroMania Wrestling. Pentru a fi inclus, un joc trebuie să fie revizuit de PCMag, să fie încă disponibil pentru cumpărare și să fi primit o evaluare de 3,5 stele sau mai mare. Dacă vreți să aflați ultimele noutăți despre jocurile lansate în acest an sau titlurile mai vechi care au rămas și astăzi pe buzele tuturor, accesați thegames.ro.