Categories
Uncategorized

Cea mai mare selecție de cărți de vizită doar la Agrafa Print!

Agrafa Print a apărut în industria tipăriturilor încă din 1997 când era parte dintr-o agenție de producție publicitară. De atunci până în prezent a căpătat diverse forme, ajungând ca în prezent să se poată bucura de recunoaștere ca marcă independentă. Astfel că, din 2003, de când a fost posibilă detașarea, se poate spune că întreg succesul pe care l-a dobândit a fost strict efectul muncii asidue, a varietății de produse disponibile, a calității imbatabile și mai ales a înclinației către client.

Cărți de vizită carton standard 85 x 55 mm (landscape)

Selecție impresionantă de cărți de vizită

Dispunem de un catalog impresionant de variante de cărți de vizită, marea majoritate create cu ajutorul clienților noștri pe cred ne dorim să îi catalogăm drept colaboratori, deoarece părerea și indicațiile lor reprezintă procent majoritar în procesele de creație și producție. În primă instanță, în momentul în care se configurează o ofertă, clientului îi este oferit un formular de configurare produs cu ajutorul căruia să ne poată furniza toate detaliile pe care își dorește să le înglobeze produsul final. Astfel că, acesta are putere de decizie asupra fiecărei etape de producție, de la format, la materialul din care este realizată,  dimensiuni, poziționare, font și alte elemente care țin de aspect și grafica printului. Astfel că există varianta de printare cărți de vizită în format landscape sau portrait, realizate pe suport de hârtie, carton, metal, plastic, material textil sau chiar lemn. De asemenea, se pot selecta și opțiuni suplimentare de finisare care să aducă un plus laturii estetice, dar și o sporire a gradului de rezistență în timp a produsului. Dintre acestea, cele mai utilizate rămân matifierea, plastifierea, lăcuirea, ștanțarea sau chiar gravarea. În plus, pentru a asigura cadrul unei comunicări a viziunilor cât mai eficientă, am implementat și posibilitatea ca fiecare client să realizeze și încarce propria grafică  a printului, după care să ne ghidăm în conceperea lui. În acest fel, ne asigurăm că avem în vedere toate detaliile ce țin de imaginea finală, fără a omite aspecte importante care, poate că, ar contribui decisiv la originalitatea, pliabilitatea pe brand sau impactul cărții de vizită realizate.

Prețuri avantajoase doar la Agrafa

Ne orientăm întreaga activitate în direcția îmbunătățirii experienței fiecărui client în parte și, de aceea ne dorim să propunem cele mai bune prețuri de pe piață la toată gama de cărți de vizită disponibile. Așadar, pe lângă faptul că prețurile unitare sunt extrem de avantajoase, odată cu creșterea numărului de bucăți, acesta scade considerabil, având un impact vizibil supra sumei finale. De asemenea, pentru a elimina orice tip de eroare ce ar putea surveni pe parcursul procesului de producție, oferim posibilitatea de a solicita în mod gratuit o mostră care să prefațeze imaginea finală a produsului.