Categories
Uncategorized

Cea mai buna solutie de incalzire pentru fiecare locuinta

Chiar daca pe piata sunt disponibile nenumarate solutii cu privire la pardoseala, putine se ridica la nivelul performantelor asigurate de PVC, motiv pentru care merita sa vezi propunerile Maricon. In primul rand, acesta este folosit la nivel global de peste cinci decenii, motiv pentru care este foarte cunoscut pentru avantajele aduse si pentru versatilitatea sa, reusind sa se adapteze de minune in toate conditiile. In al doilea rand, pardoseala din PVC poate fi vazuta ca o alternativa la linoleum, insa care implica costuri mult mai mici, accesibile pentru toate buzunarele. Totusi, si acest PVC poate fi de mai multe tipuri si se recomanda alegerea celor mai calitative, intrucat diferentele sunt vizibile pe termen lung.

Personalizare

Totodata, sunt disponibile mai multe optiuni de personalizare, astfel incat acest tip de pardoseala va fi ideala in diferite medii, iar partea estetica nu va fi neglijata, fiind indeplinite cerintele estetice impuse chiar si de catre cele mai pretentioase persoane.

Lunga durata de viata

De cele mai multe ori pardoseala din PVC rezista in conditii optime chiar si pana la 30 de ani, insa doar in mediul rezidential, acolo unde traficul nu este la fel de intens precum cel din diferite institutii sau alte medii. Chiar daca performantele nu sunt la acelasi nivel cu cele ale linoleumului, pentru pretul achitat, clientii se bucura de rezultate foarte bune.

Usor de montat

De asemenea, nu trebuie omis faptul ca intregul proces de montaj e foarte simplu, motiv pentru care clientii nu se vor confrunta cu batai de cap din acest punct de vedere, placile fiind lipite cu usurinta cu adeziv si se taie rapid la dimensiunile necesare in toate cazurile.

Preturi mici

Nu in ultimul rand, daca apelezi la Maricon vei observa faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care este incalzirea in pardoseala este o optiune care merita luata in calcul.

Ideal pe termen lung

In al doilea rand, PVC-ul este un material care se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, asigurand o durata de viata chiar si de peste 20 de ani, indiferent de mediile in care este folosit. Astfel, se dovedeste a fi o alegere foarte inspirata chiar si pentru zonele cu circulatie intens pentru ca trece cu brio testul uzurii, timp in care va preveni praful si mizeria, precum si inmultirea bacteriior, fapt esential mai ales in unitatile medicale.

Intretinere simpla

Un alt avantaj adus e reprezentat de faptul pardoseala din PVC se intretine cu usurinta, este rezistenta la patare si nici nu se zgaraie cu usurinta, motiv pentru care se va adapta cu succes la orice mediu in care se instaleaza. Nu permite alunecarea, este antistatica si antimicrobiana, iar aceste beneficii nu sunt intalnite in cazul altor tipuri de pardosele.

Totusi, oricine merita sa incerce si pardoseala Purmo care este de cea mai buna calitate si o gasim in cadrul Maricon.