Categories
Uncategorized

Ce trebuie să faci ca să pierzi în greutate ușor și rapid

Pierderea în greutate este unul dintre subiectele cele mai controversate în mediul online și nu numai. În prezent, există numeroase diete și regimuri alimentare definite ca fiind cea mai bună metodă de a-ți atinge obiectivul, însă lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Ca să pierzi în greutate într-un mod în care să nu îți afecteze sănătatea sau să îți provoace disconfort hormonal, cea mai bună soluție este să te prezinți la cabinetul medicului nutriționist. Numai printr-o evaluare medicală poți găsi acele particularități care te ajută să scapi de kilogramele în plus rapid și sigur. Atenție, rapid nu înseamnă neapărat de pe o zi pe alta. Acele regimuri alimentare drastice care îți promit eliminarea până la 5 kilograme pe săptămână, sunt de fapt modalități prin care îți poți da organismul peste cap.

Thelife.ro este un site care promovează știri despre sănătate, iar unul dintre sfaturile pe care le oferă este acela că, pentru orice disconfort cu care vă confruntați, soluția sigură și eficientă este să vă consultați cu medicul de familie sau cu un specialist. Analizând diferite studii referitoare la impactul pe care îl poate avea o alimentație necorespunzătoare asupra organismului, mai ales în cazul în care persoana suferă de anumite afectiuni, echipa Thelife.ro a făcut o selecție și a publicat o serie de articole despre ceea ce presupune o alimentație sănătoasă, dar și potențialele beneficii oferite de diverse alimente, de la fructe și legume, până la uleiuri și mâncăruri preparate.

Însă un sfat pe care jurnaliștii de la Thelife.ro este acela de a vă îndepărta de suplimentele de slăbire promovate tot mai des pe toate rețelele de socializare și nu numai. În opinia specialiștilor, aceste suplimente vă pot ajută, în cel mai fericit caz, să vă atingeți obiectivul, însă pe o durată scurtă de timp. Au existat cazuri în care efectele dorite care au fost obținute din primele săptămâni au avut consecințe grave, provocând dereglări hormonale și inversând, totodată, rezultatele. În concluzie, pentru un efect de lungă durată, consultați medicul. Nu uitați că sportul joacă un rol esențial.