Blogul lui Kulla

Ce tip de podea poti alege pentru institutii

Orice mediu trebuie sa fie bine pregatit, cu o atentie sporita la detalii, iar domeniul constructiilor se afla intr-o continua expansiune in ultimii ani. Fie apar frecvent noi cladiri, fie cele existente sunt renovate pentru a tine pasul cu tendintele, iar in cazul podelei exista mai multe solutii pentru toate nevoile. Asadar, cine alege Tarkett DHN, cu siguranta, nu va fi dezamagit, intrucat acesta promite o multime de avantaje si are capacitatea de a se adapta la diferite medii.

Plusuri

In primul rand, Tarkett este confectionat doar din materiale ecologice si este biodegradabil, astfel ca e foarte prietenos cu mediul inconjurator, aspect esential in ziua de azi. In al doilea rand, pardoseala se mentine calduroasa si asigura un grad ridicat de confort, iar pentru ca la procesul de confectionare se folosesc doar cele mai bune materiale, aceasta este antistatica si antibacteriana, adica adecvata, in special, pentru cei cu probleme respiratorii sau diferite alergii. In al treilea rand, aceasta rezista foarte bine in timp, durata de viata fiind chiar si de peste 30 de ani atat timp cat se respecta regulile cu privire la intretinere.

Solutii pentru toata lumea

Cine este interesat de Tarkett DHN trebuie sa stie ca are la dispozitie o multime de posibilitati, gama de culori fiind foarte variata, iar acesta poate sa imite mai multe materiale, incepand de la marmura si pana la lemn, in functie de preferinte. Bineinteles, un alt avantaj esential e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si fata de alte solutii, aceasta e una dintre cele mai atractive.

Usor de intretinut

Se recomanda ca pardoseala sa fie aspirata periodic si stearsa cu o carpa umeda, pentru ca praful sa nu se depuna, iar daca in timp se constata o pierdere a stralucirii pot fi folosite produse dedicate acestor tipuri de suprafete.