Categories
Uncategorized

Ce inseamna cazarea la Casa Hrisicos

De fiecare data cand ajungi la malul marii, in Constanta, cu siguranta merita sa te interesezi de cazare la Casa Hrisicos pentru ca aici te asteapta conditiile ideale. Aici vei gasi un sistem nou, unic in tara noastra, care iti permite sa controlezi toate detaliile legate de sejurul tau direct de pe telefon. Ai parte de libertate totala, dar si de cele mai bune conditii, iar cazarea la Hotelul Casa Hrisicos iti indeplineste intotdeauna toate standardele.

Nu doar persoanele pasionate de istorie apreciaza Casa Hrisicos care se remarca prin arhitectura sa. Aceasta se impune in piata Ovidiu din Constanta si se deosebeste de multe alte cladiri prin arhitectura sa. A fost inaugurata la inceputul anilor 1900 atunci cand era frecventata de multe personalitati ale vremii, de la Barbu Stefancescu Delavrancea, Alexandru Vlahuta sau I.L. Caragiale. Traditia este dusa astazi mai departe de catre oaspetii care cauta cazare in Constanta langa mare. De-a lungul anilor, cladirea a indeplinit mai multe roluri, fiind la un moment dat inclusiv sediu de banca, iar recent a revenit la functia pe care o cunoastem cu totii. Cazarea la Casa Hrisicos inseamna ca fiecare oaspete poate scrie istorie, iar pentru ca aici gasim cele mai bune conditii, oricine va avea parte de o experienta placuta.

Sunt multe camere de hotel in Constanta, acesta fiind un oras turistic, insa putine se ridica la rangul celor de la Casa Hrisicos. Aici te bucuri de libertate deplina si de posibilitatea de a gestiona tot ce tine de sejurul tau direct de pe telefon, incepand de la rezervare, pana la check in, check out, deschiderea usilor, comunicarea cu staff-ul si nu numai. Intereseaza-te de cazare la Hotelul Casa Hrisicos si rezerva-ti acum sejurul.

Oamenii de afaceri si turistii isi aleg hotelul in functie de amplasarea sa, astfel, multi se intereseaza de cazare in Constanta langa cazinou. Faci doar 7 minute pana aici, 10 minute pana la plaja si port, pe cand imediat langa gasesti Muzeul de Istorie si Arheologie, iar la mica distanta se afla si centrele de business importante din oras. Mai mult, aici te asteapta o cazare moderna in Constanta, unde nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii.

Calitatea primeaza la Casa Hrisicos si se pune pret pe confortul oaspetilor. Aici receptia este fara personal intrucat s-a mutat in mediul virtual, iar receptionerii sunt disponobili in aplicatie. Asadar, nu exista check in sau check out fizic pentru ca acestea se fac online, la fel ca platile cu cardul care sunt efectuate in deplina siguranta. Nu mai exista nici cardurile din plastic cu care sa se deschida usile intrucat cheile sunt generate virtual pe telefon. Cazarea la Casa Hrisicos presupune ca vorbesti cu personalul direct in aplicatie prin chat, la telefon sau prin email. Alege cazare pe litoral in Constanta la Casa Hrisicos si bucura-te de o experienta placuta intotdeauna!