Blogul lui Kulla

Cateva motive pentru a alege o croaziera in America de Sud

Fiecare dintre noi iubim sa calatorim, astfel ca asteptam cu nerabdare perioada vacantei cand avem ocazia sa descoperim intreaga lume. Ofertele sunt tot mai avantajoase de la un an la altul, motiv pentru care oricine se poate orienta catre croaziere America de Sud, destinatiile fiind ideale pentru cei care isi doresc sa admire frumuseti naturale, varfuri impunatoare ale muntilor, orase cosmopolite, o cultura vasta si o istorie bogata alaturi de paduri tropicale.

Acest continent masiv ascunde mii de kilometri de comori, fiind foarte exotic, iar cele 14 tari regasite inca poarta urmele coloniilor portugheze si spaniole, in timp ce altele par ca nu au uitat de primele triburi indiene care au poposit aici in urma cu sute de ani. Un alt avantaj esential este faptul ca in America de Sud nu exista un trafic naval aglomerat, astfel ca se poate ajunge cu usurinta dintr-un punct in altul al continentului.

Diversitate

In schimb, cei care aleg croaziere America de Sud trebuie sa fie constienti ca nu pot descoperi totul intr-o singura vacanta si poate unele dintre punctele centrale dintr-o anumita regiune. Brazilia si Antarctica sunt itinerarii tot mai comune, insa nici Buenos Aires sau Valparaiso nu se lasa mai prejos, remarcandu-se prin numarul impresionant de fiorduri, insa turistii sunt atrasi si de frumusetile naturale din Patagonia.

De asemenea, un alt mare plus adus de o astfel de croaziera e reprezentat de faptul ca cele mai multe locuri din America de Sud nu sunt bine dezvoltate pentru a putea fi explorate in alte conditii, iar vasele pot fi vazute ca niste hoteluri de lux care se deplaseaza non stop pentru a putea profita de tot timpul disponibil. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si e mult mai avantajos acest tip de vacanta, deoarece promite mai multe la un pret mai mic.