Blogul lui Kulla

Care sunt conditiile de lucru la Hervis?

Daca simti ca a venit momentul pentru o schimbare in cariera ta, poate ca ar trebui sa iti asculti instinctul si sa iei masurile necesare in acest sens. Poate ca nu stii de unde sa incepi, insa totul e foarte simplu pentru ca gasesti ultimele job-uri la Retaillium, o platforma noua care ii aduce mai aproape pe angajati de angajatori, asa ca ai sansa de a-ti gasi locul de munca preferat.

Un job bun

Unul dintre locurile de munca cele mai cautate la ora actuala in randul tinerilor e reprezentat de magazinul Hervis Sports. Aici ai parte de conditii foarte bune de lucru, de salarii motivante, de un colectiv primitor si multe alte beneficii care te asteapta sa le descoperi, asa ca poti sa vezi care sunt pozitiile deschise acum. Retaillium este o platforma foarte utila pentru tine intrucat aici vei avea de-a face doar cu cei mai seriosi angajatori si esti tot mai aproape de un nou job.

CV-ul

Bineinteles, acesta este foarte important intrucat poate fi vazut ca o adevarata carte de vizita, menita sa atraga atentia, iar cu cat este mai creativ, cu atat mai bine. Totusi, ar trebui sa ai in vedere faptul de a nu petrece mai mult de 20% din timpul tau prin aplicarea pentru diferite joburi. Este mult mai simplu sa le alegi pe cele unde crezi ca ai cele mai mari sanse, ocazie cu care ajungi sa faci economii considerabile de timp. De asemenea, unul dintre marile avantaje de la Retaillium e reprezentat de faptul ca aici ai posibilitate de editare a CV-ului, asa ca acesta poate fi adaptat pentru fiecare pozitie la care aplici pentru a-ti creste sansele.

Relatii

In acelasi timp, este ideal sa ai cat mai multe relatii intrucat nu stii niciodata cand una dintre acestea te poate aduce mai aproape de un loc de munca. Fie ca este vorba despre prieteni apropiati, rude sau cunostinte, acestia vor putea veni cu informatii care sa te ajute, asa ca este important sa mentii o relatie cat mai buna cu toata lumea. In plus, te poti interesa la prieteni sau cunostinte care au mai lucrat la Hervis pentru a sti la ce sa te astepti si sa te poti pregati cat mai bine pentru interviu.

Cele mai bune conditii

Cand cauti job-uri la Retaillium ai parte de cele mai bune conditii intrucat aceasta platforma este noua si foarte bine pusa la punct, asa ca vine in ajutorul angajatorilor, dar si al viitorilor angajati. Asadar, acceseaza acum platforma, pregateste CV-ul, mergi la interviu si bucura-te de noul tau loc de munca acolo unde ti-ai dorit pentru ca este pacat sa iti irosesti timpul la un job care nu te ajuta sa te dezvolti.