Categories
Uncategorized

Care este softul pe care se bazeaza agentiile de turism

Multe agentii de turism au avut de suferit in 2020, insa acesta a putut fi anul in care activitatea sa fie eficientizata pe cat de mult posibil. In acest sens exista un software propus de catre cei de la Quick Sell care se dovedeste a fi numai bun. Toate agentiile merita sa se intereseze de motoare de cautare bilete avion pentru ca simplifica munca angajatilor, dar si procesul clientilor care au sansa de a-si pune la punct cele mai grozave calatorii, totul cu un minim de efort. Iata care sunt cele mai mari avantaje promise.

Softul pus la dispozitie de catre echipa Quick Sell este tot ceea ce isi poate dori o agentie de turism pentru a putea lucra cat de simplu si eficient se poate. Astfel, cu ajutorul acestuia pot fi deschise usi catre importanti furnizori din lumea turismului, ceea ce conteaza enorm, iar tour operatorii pot alege direct din ofertele propuse de catre acestia, fie le pot modifica. Sunt suficiente numai cateva minute pentru a pune totul la punct, iar principalii beneficiari sunt clientii pentru care este foarte simplu sa puna la punct orice calatorie. Mai mult, utilizatorii se pot orienta catre toate ofertele furnizorilor, de la cei din strainatate, cat si din tara, iar cele mai populare oferte sunt cele de tipul city break, charter, last minute si nu numai. Indiferent de varianta pe care o preferi, important este ca aici le gasesti pe toate.

Solutia propusa de catre cei de la Quick Sell este disponibila si in versiunea desktop, si in cea de mobil, ocazie cu care pot fi acoperite preferintele tuturor clientilor care pot accesa paginile de pe dispozitivele preferate. Amintim si de o lista cu abonamente modice pentru tour operatori, preturile incepand de la 100 de euro, ceea ce inseamna ca sunt foarte mici in comparatie cu toate avantajele. Mai mult, un astfel de software se dovedeste a fi foarte util, fara indoiala, iar de pe urma sa pot castiga atat tour operatorii, cat si clientii pentru ca este mai simplu pentru toata lumea sa puna in practica orice procedura au nevoie.

Bineinteles, este mult mai simplu pentru orice tour operator sa ajunga la performantele mult dorite in conditiile in care Quick Sell asigura conditiile ideale in acest sens. Fiecare detaliu poate sa fie eficientizat, motiv pentru care se elimina complet toate procedurile anevoioase si complexe. Totul incepe la Quick Sell, acesta fiind cel mai bun motor de cautare pentru bilete de avion si alte servicii, motiv pentru care oricine merita sa apeleze aici si sa profite de pe urma tuturor avantajelor pe care le intalnim.