Categories
Uncategorized

Avantajele epilarii cu laser

Odata cu trecerea anilor, aproape toate femeile ajung sa se simta incomod atunci cand se gandesc la repetarea intregului proces de indepartare a firelor nedorite la intervale scurte de timp. Astfel, din dorinta de a minimiza efectele nocive ale lamei sau ale aparatului de epilat, o exfoliere riguroasa, o dezinfectare a tegumentului si o hidratare usoara sunt intotdeauna necesare. Totodata, pentru cele ce simt ca nu au problema intru totul sub control din cauza ca pielea supusa la toate aceste proceduri nu isi revine intr-un mod multumitor se poate recurge inclusiv la sfatul medicului dermatolog. Din aceasta cauza, cu cat aceasta rutina ajunge sa incorporeze din ce in ce mai multe etape, ea devine in acelasi timp tot mai greu de respectat, si, nu in ultimul rand, devine obositoare si neplacuta. Venind in ajutorul tuturor femeilor care au ajuns la aceasta concluzie, Eva Salon va sta la dispozitie deoarece procesul de epilare cu laser aici este deopotriva eficient si usor.

Ce presupune tehnologia IPL

Fiind conceputa intocmai pentru a reprezenta o alternativa usor de accesat, tehnologia IPL ofera rezultate de lunga durata, contracarand in acelasi timp eventualele probleme de natura dermatologica ce pot rezulta oricand in urma utilizarii vechilor metode. Astfel, candidatul ideal la acest gen de procedura dispune de fire de par bine definite, cu o coloratie cat mai inchisa, aceasta fiind expresia cantitatii de melanina necesara pentru a inmagazina energia distribuita sub forma de impulsuri luminoase. De altfel, o dovada veridica a unui personal calificat sta tocmai in manevrarea optima a acestui aparat, in asa fel incat gradul de intensitate al impulsurilor sa fie suficient de potent incat sa actioneze la nivelul foliculului dar si suficient de gentil incat sa nu dauneze tegumentului. In consecinta, la sfarsitul fiecareia dintre sedintele de epilare nu ar trebui sa simtiti sau sa observati niciun efect secundar care ar fi aparut in mod regulat in cazul smulgerii firelor prin diverse metode.

Combateti toate efectele neplacute ale epilarii acasa

Un alt avantaj al epilarii definitive ce se poate dovedi util pe mai multe planuri sta in pastrarea integritatii tegumentului, pielea avand astfel timp sa isi revina dupa sesiunile repetate de smulgere si traumatizare a firelor de par. Astfel, fie ca este vorba de inrosire, inflamare sau chiar cicatrici, toate vor disparea in timp, odata ce incetam sa mai recurgem la metode dintre cele mai invazive. Daca si dumnevoastra doriti sa inlocuiti vizitele lunare pentru epilarea cu ceara, alegeti cu toata increderea Eva Salon pentru a incepe sedintele de epilare cu laser aici. Ca si rezultat, veti obtine in mod garantat  pielea fina mult visata iar toate neplacerile precum firele crescute sub piele si durerea vor ramane doar o amintire, multumita celei mai noi tehnologii.