Blogul lui Kulla

ArtForCars – servicii profesionale de polish și detailing auto

Detailingul auto a devenit o adevărată necesitate, mai ales în București sau în alte orașe aglomerate, unde cantități mari de praf persistă temeinic în atmosferă. Polen, zgârieturi, murdărie, dovezi de uzură și alte preocupări similare se dezvoltă zilnic, însă toate acestea pot fi rezolvate într-o singură vizită la un atelier specializat în servicii de detailing. Dacă vrei o listă cu polish auto prețuri, te invităm să accesezi artforcars.ro.

Te întrebi care sunt etapele unui polish auto de calitate?

Mașina reprezintă pentru mulți un bun necesar, practic o achiziție care își justifică de cele mai multe ori banii. Din acest motiv, orice intervenție asupra acesteia trebuie să fie realizată cu grijă și profesionalism. Serviciile de polisare sunt la mare căutare, indiferent de sezonul în care te afli, deoarece aspectul și confortul mașinii contribuie adesea la siguranța și starea de spirit a șoferului sau pasagerilor. Dacă te întrebai care sunt pașii pe care un specialist în detailing trebuie să-i parcurgă pentru a obține rezultatul dorit, mai jos am prezentat cele mai importante etape.

1. Spălarea mașinii în detaliu

Spălarea vehiculului este probabil primul și cel mai important lucru când vine vorba de polisare. În ciuda faptului că scade semnificativ timpul necesar acestei operațiuni, curățarea cu jet sub presiune exacerbă zgârieturile existente pe caroserie și distruge bulele de aer de sub vopsea, expunând metalul la agenți corozivi.

În același timp, spălarea manuală a mașinii oferă un aspect înșelător de curat, deoarece se produce efectul de „pânză de păianjen”, creat de particulele de praf de pe suprafața mașinii în reflexia luminii. Echipa ArtForCars folosește cele mai avansate proceduri și materiale de lustruire pentru a crea aspectul nou-nouț pe care îl dorești.

2. Corecția aplicată asupra vopselei

Acumularea numeroaselor particule pe suprafața mașinii face ca vopseaua să se estompeze treptat de-a lungul timpului. În plus, efectele poluării, ploaia acidă, soarele, seva copacilor sub care ai parcat, insectele lovite în timp ce conduci, oxidarea și excrementele păsărilor deteriorează exteriorul mașinii, oferindu-i un aspect neîngrijit. Echipa ArtForCars folosește soluții care, pe lângă faptul că ascund zonele deteriorate cu materiale de umplutură, efectuează proceduri mai bune de șlefuire sau lustruire, redând un aspectul reîmprospătat mașinii tale.

3. Șlefuire umedă și întreținerea vopselei

Șlefuirea umedă este uneori singura opțiune pentru a îndepărta zgârieturile severe. Această procedură presupune înmuierea marginilor regiunilor afectate și șlefuirea până când se obține o suprafață netedă, plăcută la atingere, făcând daunele mult mai puțin vizibile și economisind totodată costul revopsirii.

În mod invariabil, stratul final al unui polish profesional este lustruirea cu ceară, iar cei de la ArtForCars folosesc o soluție specială care, pe lângă calitățile sale de curățare, oferă un luciu potrivit oricărui element finisat. Important de reținut este faptul că fiecare acțiune trebuie realizată cu atenție și prin mișcări ample, într-o singură direcție, pentru a restabili strălucirea și protecția perfectă.