Categories
Uncategorized

Aquafilling fese, proceudura care face să ai formele la care visezi

Aquafilling-ul pentru mărirea feselor este un material de umplere corporal de ultimă generație care a fost folosit frecvent în ultima vreme de către medicii esteticieni din toată lumea. Este în esență un gel hidrofil de poliamidă liniar cu structură proteică. Conține mai mult de 97% apă în structura sa și este pe deplin compatibil cu țesutul uman. Prin urmare, este un material care poate fi folosit în siguranță în procesele de tip aquafilling fese.

Cum se aplică aquafilling pentru fese?

Mărirea feselor prin metoda aquafilling fese poate fi aplicată la fel de ușor ca o procedură de umplere cu botox care necesită o atenție deosebită pentru a oferi un mediu steril doar sub anestezie locală, fără a fi nevoie de anestezie generală. De asemenea, a fost în centrul atenției multor vedete celebre de la Hollywood. Este o metodă foarte compatibilă cu anatomia corpului, care nu trebuie să fie supusă unei operații secundare. Procedura durează aproximativ 30-40 de minute, prin amorțirea completă a țesutului fundului cu medicamente anestezice locale și injectarea umpluturii asemănătoare gelului. Pacientul este complet treaz în timpul acestei proceduri. Este conștient și oferă avantajul și confortul de a determina cantitatea de umplutură de aplicat și dimensiunea pe care o dorește, deoarece anestezia locală se aplică înainte de procedură.

Ce pacienți sunt potriviți pentru creșterea feselor nechirurgicale?

Cele mai potrivite paciente pentru mărirea feselor cu Aquafilling, indiferent dacă textura acestuia este flexibilă sau dură, sunt cele care nu au fost înzestrate cu un fund perfect rotunjit și prin această procedură caută să obțină perfecțiunea, în acest sens. Ei bine, acum acest lucru este posibil, mai ales noilor tehnici moderne, nedureroase și foarte rapide.

Care este prețul creșterii feselor nechirurgicale cu Aquafilling?

Este una dintre cele mai frecvente întrebări despre estetica feselor nechirurgicale. Atunci când fac o alegere, oamenii, desigur, fac un calcul al costurilor în momentul în care se decide cum vor să decurgă totul. Cu toate acestea, sunt mulți factori importanți, cum ar fi determinarea cantității de aquafilling sau dacă există o asimetrie în sân și câtă substanță este nevoie pentru a elimina această asimetrie variază de la persoană la persoană. Pentru toți acești factori, trebuie efectuată o examinare completă a sânilor. Medicul îi spune pacientului tehnica care urmează a fi aplicată, cât de mult filler va fi injectat în ce zonă, ce trebuie făcut pentru a obține raportul ideal. În egală măsură, pacientul își împărtășește ideile cu medicul Dr. Delbani, pentru a-și expune propriul punct de vedere cu privire la procedura aquafilling pentru fese, precizând așteptările pe care le are. Concret, vor fi discuții constructive și decisive pentru stabilirea rezultatului final.

Dr. Delbani te ajută să ai, în sfârșit, corpul pe care ți-l dorești!