Categories
Uncategorized

Am reusit sa sparg ecranul telefonului meu

Cele mai multe smartphone-uri tind sa devina din ce in ce mai mari in ziua de azi, pentru ca utilizatorii sa aiba parte de experiente cat mai placute de fiecare data cand se folosesc de acestea. Totusi, un ecran mai mare inseamna si cresterea sanselor ca acestea sa se deterioreze in urma celui mai mic accident. Astfel, sunt multi cei care se ocupa de schimbare ecran iPhone 8 Plus, intrucat acesta este unul dintre cele mai populare modele la ora actuala, chiar si doi ani dupa lansare.

Nu ai nevoie de bugete mari

Pentru ca cei mai multi dintre utilizatori amana inlocuirea ecranului defect al propriului telefon din motive financiare, este bine de stiut ca nici nu este nevoie de bugete mari la PrestigeGSM. Preturile sunt foarte avantajoase, iar pentru schimbare ecran iPhone 8 Plus va trebui sa pregatesti 400 de lei in cazul in care alegi ecranul OEM si 600 de lei pentru ecranul original Apple. Totusi, intre cele doua nu vei sesiza nicio diferenta, dar este bine de stiut ca ai la dispozitie ambele variante.

Rezolvi totul imediat

De asemenea, la PrestigeGSM totul se pune in practica in cel mai scurt timp, asa ca nu trebuie sa stai prea mult fara telefon. De obicei sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute in cazul celor mai multe dintre telefoane, motiv pentru care ai putea chiar acum sa te hotarasti si sa iei o decizie in acest sens.

Mai bine faci programare

Pentru a nu pierde deloc timpul, ci pentru a profita la maxim este mult mai simplu sa iti faci o programare, pentru ca totul se rezolva intr-un minut si pe aceasta cale stii direct care este momentul la care sa mergi.

Beneficiezi si de garantie

In plus, aici beneficiezi si de garantie, asa ca oricand te vei confrunta cu o problema a ecranului, cu toate ca aceste cazuri sunt foarte rare, vei sti ca aceasta se va remedia in cel mai scurt timp, simplu si rapid, fara sa ai vreo bataie de cap.

Esti pe maini bune

Specialistii de la PrestigeGSM au o experienta foarte bogata in domeniu, ceea ce presupune ca ai nimerit in locul potrivit atunci cand esti interesat de procesul de schimbare ecran iPhone 8 Plus si nu numai, iar telefonul tau va fi ca nou de fiecare data.

Pentru diferite modele de telefoane

In schimb, totul nu se limiteaza numai la telefoanele din gama Apple, ci si pentru multe altele, asa ca oricand ai o problema cu ecranul telefonului tau, indiferent de model, si iti doresti sa il schimbi, stii la cine vei putea apela, asa ca poti face chiar acum o programare la PrestigeGSM.