Categories
Uncategorized

Am gasit unde sa vand niste electronice

Multi dintre noi am trecut la un moment dat printr-o situatie dificila din punct de vedere financiar, astfel ca am ajuns in situatia de a apela la tot felul de solutii pentru a face rost de bani cat mai rapid.
            Sunt persoane care pentru a putea sa-si gestioneze financiar o situatie au apelat la ajutorul rudelor si prietenilor si astfel au reusit sa faca rost de suma de bani de care au avut nevoie pentru a-si rezolva toate problemele. Insa, sunt si persoane care chiar daca au cerut apropiatilor ajutor nu au reusit sa beneficieze de el, astfel ca nu au primit banii necesari pentru rezolvarea problemelor. Din acest motiv, au incercat sa faca rost de bani prin alte modalitati, cum ar fi ajutorul oferit de serviciile unei case de amanet, care ofera imprumuturi, iar drept garantie primesc electronice in schimb. Astfel, daca oamenii incep sa isi amaneteze produsele elctronice de care considera ca nu mai au nevoie, in cazul in care nu vor mai putea sa-si achite datoria, si isi vor pierde aparatele, nu vor regreta.

Clientii care isi amaneteaza aparatele electronice, insa isi achita datoria la timp, nu vor intampina nici o problema atunci cand trebuie sa isi ridice bunul amanetat.

            Tot ceea ce este important pentru persoanele care vor sa isi amaneteze produsele electronice este faptul ca atunci cand vrei sa le amanetezi, trebuie sa te prezinti la casa de amanet avand actul de identitate si bunurile pe care doresti sa le amanetezi. Odata ce te-ai prezentat la casa de amanet avand asupra ta cartea de identitate si bunurile pe care iti doresti sa le amanetezi, acestea vor fi evaluate, iar in schimbul lor ti se va propune o suma de bani. Astfel, in cazul in care esti de acord cu suma propusa in schimbul acestor produse electronice se va incheia un contract de amanet intre tine si societatea respectiva. Suma de bani care iti va fi propusa in schimbul obiectelor pe care alegi sa le amanetezi o vei obtine pe loc, chiar in momentul in care vei semna contractul de amanet. Contractul are o durata de 30 de zile, insa de la caz la caz acest contract poate sa fie prelungit.

Casa de amanet Prestige amaneteaza electronice si ofera clientului posibilitatea ca in cazul in care o persoana nu si-a achitat datoria in cele 30 de zile si nu a plecat sa ridice bunurile, sa plateasca datoria in termen de 5 zile, fara a fi penalizat. Clientul isi poate ridica bunurile daca in aceasta perioada se prezinta la casa de amanet si isi achita datoria.

Daca ai nevoie de bani urgent vine la Prestige, amaneteaza electronice si te vom ajuta cu cea mai buna oferta!