Blogul lui Kulla

Am descoperit o modalitate buna de dezvoltare a firmei

Pentru orice organizatie exista o multime de modalitati prin care sa se dezvolte, iar totul tine de alegerile conducerii si de bugetele alocate in acest sens. In schimb, pentru o dezvoltare naturala este nevoie ca totul sa inceapa de la interior, motiv pentru care certificatul OHSAS 18001 reprezinta o adevarata necesitate. Acesta face referire la sanatatea si securitatea ocupationala, ceea ce ar trebui sa fie o prioritate pentru orice angajator, astfel incat angajatii sa aiba parte de cele mai bune conditii de lucru.

Fara riscuri

Cu siguranta, orice loc de munca poate prezenta diferite riscuri, chiar si atunci cand activitatea se desfasoara de la un birou, iar printre cele mai comune pericole se numara cel de impiedicare, electrocutare sau lovire in diferite obiecte ascutite. Asadar, unul dintre cele mai mari avantaje aduse de certificatul OHSAS 18001 este reprezentat de evitarea tuturor acestor riscuri, ocazie cu care orice angajat va avea parte de conditii mai bune de lucru. Pe aceasta cale se vor evita si diferite probleme de natura legala care vor fi atrase de situatiile in care angajatii au de suferit la serviciu, motiv pentru care merita sa vezi care sunt si celelalte avantaje aduse.

Mai multa eficienta

Probabil ca oricine va lucra intr-un mediu in care are parte de cele mai bune conditii va fi mult mai eficient. In plus, prin intermediului acestui certificat angajatii vor invata cum sa isi gestioneze activitatile in mod corespunzator, astfel incat sa elimine timpii morti si sa ajunga mai repede la obtinerea rezultatelor impuse. Cu alte cuvinte, orice organizatie va avea mult de castigat la capitolul eficienta, totul plecand de la productivitatea angajatilor, iar OHSAS 18001 reprezinta un bun punct de plecare.

O imagine generala mai buna

Bineinteles, se va imbunatati mult si imaginea generala a oricarei organizatii prin obtinerea oricarui tip de certificat, ocazie cu care se va afla cu un pas inaintea competitorilor directi. Certificatul OHSAS 18001 reprezinta o bila alba la orice portofoliu, motiv pentru care merita sa il incluzi in cadrul organizatiei pe care o conduci.

Pe plan international

De asemenea, aceasta este o ocazie ideala de a cuceri noi piete de pe plan international, unde exista posibilitatea de a participa la licitatii. De cele mai multe ori, sunt impuse nenumarate cerinte prin care sa fie alesi cei mai buni, iar printre acestea se numara si dobandirea unui anumit tip de certificat ISO.

Costuri minime

Nu in ultimul rand, pentru obtinerea acestor certificate nu este nevoie de alocarea unor bugete semnificative in acest sens, ci costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care, cu siguranta, si organizatia ta se va putea bucura de toate avantajele aduse, asa ca merita sa apelezi chiar acum la IsoStandard pentru a vedea despre ce este vorba.