Categories
Uncategorized

Alege serviciile Quick Sell

Agențiile de turism aduc ajutorul de care avem nevoie atunci când visăm la o vacanță de neuitat, dar activitățile lor nu sunt atât de simple pe cât par la prima vedere, motiv pentru care Quick Sell intervine aici cu serviciile lor. Acestea sunt destinate operatorilor de turism și cu siguranță vor simplifica operațiunea, fiind benefice din mai multe puncte de vedere, așa că de ce să nu le descoperim chiar acum?

În primul rând, trebuie să știți că cei de la Quick Sell nu propun nicio taxă inițială de configurare și că primiți asistență gratuită și nelimitată. În general, costurile asociate vor fi mult mai mici decât în ​​alte contexte și este foarte important ca abonamentul să fie plătit pentru serviciu și să nu depindă de furnizorii integrați. Mai mult, lista lor este actualizată constant, astfel încât din când în când să apară noi propuneri interesante pentru toată lumea.

Rețineți că vă va plăcea un site nou, modern, care a fost actualizat pentru a satisface nevoile actuale ale clienților și este gratuit, dar și optimizat deja pentru versiunea mobilă din ce în ce mai utilizată. Toate funcțiile pot fi integrate în doar 7 zile, ceea ce înseamnă că puteți rula deja proceduri, iar Quick Sell vă oferă acces la toate caracteristicile sale, fără a fi nevoie să partajați tot felul de abonamente care vă limitează.

Peste 60 de operatori turistici pot fi accesați prin XML / API și întrucât promovarea joacă un rol important în atingerea unui număr cât mai mare de clienți potențiali, este bine să știm că toate instrumentele de marketing sunt deja integrate. Setările SEO au fost deja realizate, ceea ce reprezintă un alt mare plus, deoarece este mult mai ușor să configurați campanii eficiente pentru a vă construi propriul brand.

Deoarece agenția de turism online creată cu Quick Sell este disponibilă atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă, toate preferințele clienților vor fi îndeplinite. Traficul mobil a crescut semnificativ în ultimii ani, astfel încât platforma este deja optimizată din acest punct de vedere.

În plus, pachetele pot fi personalizate în nenumărate moduri pentru a face pe toată lumea fericită. Putem vorbi separat despre unitățile de cazare sau zborurile către diferite destinații din întreaga lume sau pot fi combinate în diferite moduri sugerate de agenție, ținând cont de obiceiurile consumatorilor. Ca atare, Quick Sell face ambele tabere mult mai ușor de operat, ceea ce înseamnă că este mai ușor să nu îți rezervi niciodată vacanța de vis.