Blogul lui Kulla

Alege lenjerii speciale din fibre de bambus

O lenjerie simpla poate face minuni intr-un dormitor, asa ca concentrarea pe cele mai bune produse este ideala, iar optiunile sunt foarte variate. Toată lumea ar trebui să descopere colecția CasaNewConcept, deoarece există mereu modele noi din care să aleagă, potrivite pentru toate dormitoarele și care să mulțumească tuturor. Una dintre cele mai populare variante in acest moment este lenjeria din fibra de bambus, deoarece acestea sunt considerate mai exotice si asigura cele mai bune conditii.

Desigur, această fibră nu va depăși bumbacul din punct de vedere al popularității, dar nu din cauza calității, care oricum e bună, ci din cauza prețului, deoarece procesul de fabricație este mult mai complicat. Aceste lenjerii oferă un nivel ridicat de confort, care este esențial în toate dormitoarele, mai ales că fiecare dintre noi petrece cel puțin o treime din timp odihnindu-ne. Cu alte cuvinte, nu numai că calitatea unei saltele este importantă în somn, dar saltelele din lenjerie și fibre de bambus sunt ideale din orice punct de vedere.

Totodata, aceste fibre nu sunt tratate cu pesticide sau diverse chimicale precum insecticidele, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru cei cu pielea sensibila care doresc sa o protejeze, in special copiii. Prin urmare, lenjeriile de pat damasc pentru hotel sunt recomandate și pentru că sunt ecologice.

Respirația pielii

În timp ce lenjeria de pat din bumbac este potrivită pentru că permite pielii să respire, nu atinge proprietățile fibrei de bambus, care este ideală vara, când temperaturile sunt foarte ridicate și absorbția umidității este bună.

Diferite modele

Colecția CasaNewConcept include multe modele pentru fiecare gust, așa că uneori poate fi dificil să alegi unul dintre cele mai bune. Unele sunt suficient de simple pentru a se potrivi într-un dormitor obișnuit, în timp ce altele vin cu modele creative, adesea în camerele copiilor.

Menţine in timp

Iar regulile de întreținere sunt și ele foarte simple, deoarece fibra de bambus este foarte flexibilă, ceea ce aduce multă libertate. În schimb, substanțele chimice de curățare trebuie evitate, mașina de spălat este setată la maximum 40 de grade, iar lumina directă a soarelui trebuie evitată la uscare. Fierul de călcat poate fi folosit, dar nu depășește 130 de grade pentru a nu deteriora imprimeul, iar pentru un plus de protecție, lenjeria poate fi depozitată într-o husă specială.

Cumpără lenjerie de calitate

Așadar, acestea sunt unele dintre cele mai extraordinare lenjerie de pat posibil, prețurile lor încep de la 479 de lei iar cel mai extraordinar model poate ajunge la 749 de lei, spre deosebire de magazinul normal, toate buzunarele CasaNewConcept se pot bucura de preț.