Categories
Uncategorized

Alege cea mai bună şi mai nutritivă hrană în funcţie de nevoile pisicii tale

Atunci când vine vorba despre alimentele potrivite pentru membrul blănos al familiei noastre şi despre dezvoltarea cât mai armonioasă a acestuia, majoritatea dintre noi nu ştim ce să alegem: hrană uscată sau hrană umedă pentru pisici? În acest sens, pentru a face această alegere cât mai corect, trebuie să ţinem cont de mai mulţi factori, cum ar fi vârsta animalului de companie pe care-l deţinem, greutatea acestuia, starea de sănătate şi stilul de viaţă obişnuit.

De ce este bună hrana umedă pentru pisica ta

În prezent, unul dintre cele mai recomandate tipuri de hrană de către medicii veterinari, foarte îndrăgită în acelaşi timp şi de către necuvântătoare, este hrana umedă pentru pisici. Aceasta reprezintă una dintre cele mai excelente surse de nutriţie, fiind bogată în elemente nutritive esenţiale, precum proteine, carbohidraţi, vitamine şi minerale. De asemenea, hrana umedă se află în topul preferinţelor unui număr mare de proprietari de animale de companie şi datorită aportului mărit de apă, care asigură hidratarea optimă a pisicilor, fiind potrivită în special în cazul celor diagnosticate cu afecţiuni urinare sau ale rinichilor.

Un mic secret în ceea ce priveşte hrana umedă este servirea la temperatura camerei, astfel încât pisica ta să se bucure cât mai mult de textura şi de gustul acesteia. Mai mult, un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când vine vorba despre mâncarea umedă este durata pe care aceasta o petrece în bolul animalului tău de companie. În acest sens, este indicat ca hrana umedă să fie înlocuită imediat, dacă nu a fost consumată în decurs de 1-2 ore, deoarece îşi va pierde din aromă, existând chiar riscul de a atrage numeroase bacterii, care pot dăuna digestiei pisicii tale.

Alege hrană umedă pentru pisici de la Pawsmag

Odată cu înţelegerea nevoilor nutriţionale diferite ale pisicilor, tot mai multe companii au început să comercializeze alimente special create pentru acestea, potrivite pentru satisfacerea fiecărei nevoi în parte. Printre aceste companii se numără şi Pawsmag, magazinul online al lăbuţelor fericite, care pune la dispoziţia celor interesaţi o gamă diversificată de produse pentru hrănirea necuvântătoarelor, printre care se numără şi hrana umedă pentru pisici, dar nu numai, menite să îndeplinească toate cerinţele alimentare ale blănoaselor noastre.

Mai mult, datorită faptului că pisicile sunt carnivore, acest lucru înseamnă automat că acestea necesită o dietă bogată în proteine, care să furnizeze cantitatea adecvată de aminoacizi şi acizi graşi esenţiali de care au nevoie, în cantităţi optime, pentru a se putea dezvolta şi pentru a primi sursa de energie zilnică necesară. În acest sens, hrana umedă pentru pisici de la Pawsmag este alegerea ideală, deoarece este realizată din ingrediente proaspete, cu un procent ridicat de proteină din carne, fiind potrivită pentru toate tipurile de animale de companie.